Un nou showroom Colina Motors in Bucuresti

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.11.2007
Colina Motors a lansat astazi un nou showroom in comuna Popesti Leordeni, din apropierea Bucurestiului

Esential

20.000 de metri patrati este suprafata pe care a fost construit noul showroom Colina Motors.

Colina Motors, distribuitor si reparator autorizat Ford si centru autorizat de vanzari si service pentru utilitarele Mercedes-Benz, a inaugurat astazi unul din cele mai mari complexe auto din Romania. Odata cu deschiderea noii locatii, Colina Motors va detine cea mai mare unitate Ford din tara si primul showroom dedicat autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz.

Cel de-al treilea showroom din noul complex este destinat componentelor, anvelopelor si accesoriilor pentru tuningul auto si pentru automobilele de competitie, dar si echipamentelor sportive pentru participantii in cursele cu motor.

Intitulat Arta la viteza maxima! evenimentul de inaugurare a avut ca tema perfectiunea artistica si tehnologia de varf. Showroomurile Colina Motors s-au transformat intr-o uriasa galerie de arta si tehnologie, dominata de tablouri si ateliere de pictura, dar si de masini inramate care au devenit pentru o seara exponate.

Construit pe o suprafata de 20,000 mp, noul complex Colina Motors impresioneaza prin dimensiuni, prin calitatea finisajelor, dar mai ales prin varietatea facilitatilor oferite si dotarile de ultima generatie.

Complexul integrat de vanzari si service Ford este cel mai mare din tara, suprafata construita fiind de aprox.

4000 mp. Zona dedicata Ford include showroom de autoturisme, showroom de utilitare (singurul din Romania), Ford Cafe, zona de livrare, ateliere de service, 3 boxe de Receptie interactiva, depozit de piese de schimb, 2 spalatorii auto, birouri si spatii sociale.

In showroomul Ford pot fi expuse pana la 10 autoturisme si 3 autoutilitare, iar atelierul de mecanica Ford gazduieste 12 posturi de lucru. Vanzare de autovehicule noi, intretinere in garantie si post-garantie, orice fel de reparatie (mecanica, electrica, tinichigerie-vopsitorie), vanzare de piese de schimb si accesorii, buy-back, vanzare de autovehicule rulate – toate acestea reprezinta servicii oferite de Colina Motors in spatiul din noua locatie.

Showroomul Mercedes-Benz este singurul din tara dedicat autovehiculelor comerciale apartinand acestei marci. Atelierul de service – cu 9 posturi de lucru, receptia service, depozitul de piese de schimb si birourile completeaza zona dedicata Mercedes-Benz in noul complex Colina Motors, pe o suprafata de peste 1500 mp. Serviciile destinate acestei marci acopera toata gama, cuprinzand: vanzare de utilitare, vanzare piese de schimb si accesorii, intretinere in garantie si post-garantie, reparatii de orice fel, buy-back.

Showroomul de piese si accesorii tuning, motorsport si echipamente sportive ocupa o suprafata de 200 mp si “beneficiaza” de propriul depozit de piese, de peste 500 mp.

La acest capitol, printre produsele comercializate de Colina Motors, dedicate automobilelor de strada sau de competitie, se pot numara: jante si anvelope, suspensii, sisteme de franare, sisteme de transmisie, evacuari, scaune, centuri, volane si multe altele, precum si gama completa de echipamente sportive specifice, destinate automobilelor si echipajelor.

Printre marcile reprezentate si ale caror produse sunt disponibile in oferta Colina Motors, se gasesc: Pirelli, Marangoni, Wolfrace wheels, TSW, Speedline, OMP, Alpinestars, Ferodo Racing, Brembo, AP Racing, Romtec, Bilstein, Magnex Exhaust, Reiger.

Sectorul de tuning ofera de asemenea si servicii de montaj a tuturor produselor enumerate mai sus, prin cele doua ateliere dedicate: cel pentru anvelope si tuning, prevazut cu 3 posturi de lucru si cel pentru automobile de competitie.

Taguri: Ford, Mercedes

Comentarii (9)

  • URAGANU
    bani peste bani
    Si, au facut in apropiere si un centru de reabilitare pentru oameni "distruri" ? Ca la cati bani baga toti smecherii astia unul nu face nimic pt societate.
    0 0
  • razvan
    foarte tari cei de la Colina !
    tot respectul si consideratia mea ptr cine a gandit si dezvoltat acest proiect, stiu ca cei de la Colina sunt orientati si spre motorsport si ma bucur sa aud ca acum am de unde cumpara diverse componente de tuning/sport ! mult succes cu afacerea si ne vedem curand :) !
    0 0
  • victor
    Felicitari pentru SR
    Foarte bine, felicitari familiei Pitigoi. Locuri de munca, vector pozitiv, de dezvoltare, pentru sudul capitalei.
    0 0
  • mihai neagu
    ford
    Am si eu un ford focus si as dori sa aflu numarul de telefon al noului centru din popesti pentru a face o programare pentru unele repararii si revizie nr. meu este 0723659583
    0 0
  • servis
    nusi fac treaba, e la fel ca pe vremuri, astepti de iti vine rau si nu fac nimic.A durat 3 ore ca sa ridice masina pe (elevator)si nu iau facut nimic , azi am fost si am plecat cu masina fara revizie .Nu merita sa pierdeti timpul acolo ,incercati in alta parte
    0 0
  • aberatii
    ba baieti nu mai vb cand nu stiti despre ce este vb...sunt super promti si profesionisti cei de la colina implicit popesti leordeni.
    0 0
  • servis
    eu cred ca nu a plecan nimeni de la colina nemultumit cel putin de la caroserie
    0 0
  • george
    praf....
    fratilor sant praf..in primu rand ca astepti de it-i vine rau sa-ti spuna ca nu au o piesa foarte minora.... nu inteleg sa stai pt o conducta de 15 centimetri 3 zile. e strigator la cer de ce nu o au..... ce service e asta mai ales la ford.
    0 0
  • anvelope resapate la pret de nou!
    ATENTIE!; daca aveti jenti noi din aliaj,si vreti sa schimbati anvelope, NU mergeti la colina[pop leordeni] Va zgirie jentile si anvelopele au o calitate indoielnica. EVITATII!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru